Garantievoorwaarden RN Veranda Zeilspecialist

Zeilinformatie

De transparante raamzeilen en verandazeilen worden gemaakt van 0,65 mm dik PVC. Het gekleurde PVC doek is voorzien van canvas waardoor het niet kan scheuren! Het materiaal heeft een zeer lange levensduur waardoor wij 2 jaar garantie kunnen bieden. De canvas PVC doeken zijn gemaakt van hoogglans materialen met een dikte van 580g/m2.

RN Veranda Zeilspecialist bij levert iedere bestelling alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Minax knoppen voor bevestiging

De verandazeilen, raamzeilen of serrezeilen worden bevestigd door middel van Minax knoppen. Deze knoppen worden bevestigd op RVS schroeven. Door het gebruiksvriendelijke systeem zijn de zeilen makkelijk te bevestigen en af te nemen.

Caravanrails

De zeilen worden aan de bovenkant van uw overkapping bevestigd met een zogenaamde caravanrails. De zeilen zijn gemakkelijk in de rails te schuiven. De caravanrails zijn gemaakt van geëxoleerd aluminium.

Garantietermijn

RN Veranda Zeilspecialist biedt een garantietermijn van 2 jaar. De garantie is van toepassing bij normaal gebruik van het materiaal. RN Veranda Zeilspecialist verzekert u dat de zeilen in vorm blijven in alle jaargetijden. Ook garanderen wij u dat de ritssluiting zijn kwaliteit blijft behouden.

Indien u zelf een beschadiging toebrengt biedt de Veranda Zeilspecialist geen garantie. Dit kan zijn een beschadiging met een scherp voorwerp, schoonmaak met agressieve schoonmaakmiddelen of het onjuist opvouwen van de zeilen waardoor er knikken in ontstaan.