Informatie

RN Veranda Zeilspecialist

RN Veranda Zeilspecialist levert verandazeilen, serrezeilen en raamzeilen op maat. Onze producten zijn duurzaam en van zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor wij 3 jaar garantie geven. Wij zijn gevestigd in Noordoost-Nederland en Midden-Nederland waardoor wij door heel Nederland kunnen leveren.

Verandazeilen in alle soorten en maten

Al onze zeilen worden op maat voor u gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. U kunt ervoor kiezen ritsen in te plaatsen om zo een deur of andere opening te plaatsen in uw verandazeil. Standaard voorzien wij de zeilen van een 20 cm sliprand. Ook kunnen wij de zeilen uitvoeren met een lust aan de onderzijde over de volle breedte voor een RVS pijp. Eventueel kunnen wij de zeilen ook voorzien van sjorbanden waarmee u de zeilen op kunt spannen. Kijk voor de verschillende uitvoeringen in ons portfolio.

Zeilmakerij

Het maken van u zeil gebeurt in onze zeilmakerij waar met grote nauwkeurigheid en vakmanschap de zeilen worden vervaardigd. Elk zeil is uniek, rekening houdend met de wensen van onze klanten.

Zeilmakerij - verandazeilen


Verandazeil zelf opmeten

U kunt er voor kiezen u verandazeil zelf op te meten en de specificaties naar ons te sturen. Houd u er wel rekening mee dat de verandazeil nog wel gemonteerd moet kunnen worden. Wij raden aan minimaal 5 centimeter per kant extra te rekenen om zo de zeilen goed te kunnen monteren.


Laat ons het meetwerk doen!

U kunt er ook voor kiezen om de maten door ons op te laten meten. Hiervoor zullen wij echter voorrijkosten in rekening moeten brengen.

Indien wij de metingen verrichten garanderen wij dat de maten perfect kloppen en dat de zeilen perfect passen. Na het opmeten ontvangt u van ons nog de werktekeningen ter goedkeuring.


Levering

Nadat u uw verandazeilen bij ons besteld worden de zeilen binnen 3 weken naar u opgestuurd. Wij leveren de zeilen compleet met alle benodigde bevestigingsmaterialen en met een montagehandleiding. In deze montagehandleiding staat stap voor stap, ondersteunt met beeldmateriaal, hoe u op eenvoudige wijze de zeilen kunt monteren. Het monteren van uw verandazeil is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wilt u meer weten over de producteigenschappen, garantietermijn en kleurmogelijkheden? Klik dan hier.