Aanvullende informatie

Zeilinformatie

De transparante raamzeilen en verandazeilen worden gemaakt van 0,65 mm dik PVC. Het gekleurde PVC-doek is voorzien van canvas waardoor het niet kan scheuren. Het materiaal heeft dus een zeer lange levensduur. De Veranda Zeilspecialist biedt 3 jaar garantie. De canvas PVC-doeken zijn gemaakt van hoogglans materialen met een dikte van 580g/m2.

RN Veranda Zeilspecialist levert bij iedere bestelling alle benodigde bevestigingsmaterialen, die bij het offertebedrag zijn inbegrepen.


Zeilbevestiging

Alle zeilen worden compleet voorbereid geleverd. Als klant dient u zelf de zeilen aan uw overkapping te bevestigen door middel van onze meegeleverde montagehandleiding. Omdat de zeilen compleet maatwerk zijn en met de hand worden vervaardigd, kan tijdens montage een minimale productietolerantie ontstaan.

 

Minax-knopen

De zeilen worden bevestigd door middel van Minax-knopen. Deze knopen worden bevestigd op RVS-schroeven. Door het gebruiksvriendelijke systeem zijn de zeilen gemakkelijk afneembaar en gemakkelijk los te koppelen.

 

Caravanrails

De zeilen worden aan de bovenzijde bevestigd door een zogenoemde caravanrails. De zeilen zijn gemakkelijk in de rails te schuiven, die, bijvoorbeeld, aan de bovenkant van uw overkapping te bevestigen is. De caravanrails is gemaakt van geëxoleerd aluminium.

 

Garantietermijn

RN Veranda Zeilspecialist biedt een garantietermijn van 3 jaar. De garantie is van toepassing bij normaal gebruik van het materiaal. RN Veranda Zeilspecialist biedt de garantie dat de zeilen in vorm blijven in alle jaargetijden. Ook garanderen wij dat de ritssluiting zijn kwaliteit blijft behouden.

Indien u zelf een beschadiging toebrengt kunnen wij helaas geen garantie bieden. Dit kan zijn een beschadiging met een scherp voorwerp, schoonmaak met agressieve schoonmaakmiddelen of het onjuist opvouwen van de zeilen waardoor er knikken in ontstaan.

 

Verzending

Indien u ervoor hebt gekozen de verandazeilen te laten verzenden dient het offertebedrag over te worden gemaakt op rekeningnummer NL 46 INGB0 66.45.77.814 ten name van R. Nonnekes. Nadat RN Veranda Zeilspecialist de betaling heeft ontvangen zullen de verandazeilen worden verzonden.

Kleurenoverzicht

Wij leveren de zeilen in verschillende kleuren. Hieronder vindt u de kleurenkaart welke betrekking heeft op het PVC doek. De maten van het PVC doek kunt u zelf bepalen, dit geldt ook de randen. Echter adviseren wij minimaal een rand van 10 cm aan alle 4 de zijde. Bekijk onze vorige projecten om te bekijken hoe onze zeilen eruit komen te zien. Hiervoor verwijzen wij naar ons portfolio

Kleurenoverzicht verandazeilen van de Veranda Zeilspecialist
Kleurenoverzicht RN Veranda Zeilspecialist