All posts in Serrezeilen

08jul

Het monteren van uw verandazeilen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Monteer uw verandazeil in 8 stappen!

Montage handleiding Veranda Zeilspecialist
Gratis montagehandleiding bij uw bestelling!

De Veranda Zeilspecialist heeft voor u een montagehandleiding ontworpen waardoor het nog nooit zo makkelijk is geweest uw verandazeilen of raamzeilen te monteren. Bij de aankoop van uw verandazeilen ontvangt u de montagehandleiding nog voordat u de zeilen in huis heeft. Zo kunt u de voorbereidingen alvast treffen en kunt u bij ontvangst van de zeilen direct aan de slag. De handleiding bestaat uit 8 stappen is bevast foto materiaal ter illustratie, u wordt bij de hand genomen door het proces zodat u de verandazeilen in no-time heeft hangen en kunt gaan genieten van uw overkapping.

Bent u geïntereseerd in onze standaardzeilen? Ontdek dan HIER de mogelijkheden!

Heeft u in intresse in maatwerk? Vraag dan direct een offerte aan!

11nov

Met verandazeilen de winter door…

Verandazeilen in de sneeuw
Verandazeilen in de sneeuw

Winter

Zojuist hebben we de eerste vorst aan de grond gehad, de winter is begonnen. Tijden van kou, sneeuw, regen, thuis voor de haard en stampotten zijn aangebroken. Maar wat gaat er gebeuren met uw tuin? De tuinmeubelen die nog buiten staan, planten die eigenlijk naar binnen moeten omdat deze niet tegen de vrieskou kunnen?

Verandazeilen

Wellicht is het een idee uw overkapping dicht te maken. U kunt u tuinmeubelen gewoon droog wegzetten en wellicht genieten onder uw overkapping van de sneeuw onder het genot van een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein.

De verandazeilen, raamzeilen en serrezeilen worden voor u op maat gemaakt, daarnaast is het ook mogelijk een deur te plaatsen door middel van een ritssysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over onze zeilen. Neem dan contact op, natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen op de website.